fbpx

Ik Leer je hoe je succesvol een team aanstuurt

Waardoor je de regie (terug) pakt, rust creëert en overzicht behoudt.

Boek

Wil je op tijd zijn voor de pre-order (mét tijdelijke kortingsactie) en wil je niets missen van alle leiderschapstips die ik daarvoor al met je ga delen?

yes !@€1

Meld je dan nu aan voor de updates!

Je zit nog nergens aan vast, maar blijft wel op de hoogte van het proces en je bent de eerste die straks de gelegenheid krijgt om het boek te bestellen in de pre-order. In de tussentijd deel ik belangrijke leiderschapstips met je en krijg je zo nu en dan alvast een inkijkje in mijn boek.

OVER MIJ

yes !@€1

Romilde is dé expert op het gebied van leiderschap en teamdynamiek. Na jaren zelf leiding te hebben gegeven aan teams en verandertrajecten te hebben begeleid, richtte zij in 2012 haar eigen bedrijf op. Vanaf dat moment is het haar missie om andere leidinggevenden succesvol te worden in hun vak. Niet door klakkeloos over te nemen wat een ander doet, maar succesvol op een manier die bij jou past én werkt voor je team. Leiderschap is een vak apart en niet iets dat je er zomaar even bij doet. Niet iedereen is hier even goed in, maar als jij de succesformule weet toe te passen, dan kun jij er heel goed in worden.

>> Meer dan 200 deelnemers gingen jou voor <<

Met haar programma’s leert ze jou dé succes strategie van alle succesvolle leidinggevenden. Samen met jou koppelt zij dit aan een leiderschapsstijl die bij jou past en werkt voor je team. Je leert hoe je succesvol een team aanstuurt waardoor je de regie (terug) pakt, rust creëert en overzicht behoudt.

BEN JE BENIEUWD NAAR MIJN WERKWIJZE?